Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lange rijen vanmiddag voor de studio van Radio Veronica.

Daar arriveerde namelijk dé beker voor de finale van de UEFA Europa League. A.s. woensdag staat hij te pronken in de Amsterdam ArenA. Maar voordat de Cup naar Amsterdam gaat was hij bij Radio Veronica te bewonderen. Luisteraars kregen vandaag de unieke kans om met de bijzondere beker op de foto te gaan. En de Cup eerder te omarmen dan de spelers van Benfica of Chelsea!

Vandaag konden luisteraars tussen 16.00 en 17.00 uur naar de studio van Radio Veronica komen om daar de UEFA Cup in het echt te bewonderen. Een kans die je niet vaak krijgt. En die kans wilden veel luisteraars pakken: tientallen voetbalfans stonden voor de studio in de rij om de indrukwekkende Cup van dichtbij te zien én er mee op de foto te gaan. Beveiligers zorgden ervoor dat de beker straks weer heelhuids in de ArenA zal staan.

Van a.s. maandag 13 mei tot en met woensdag 15 mei maken luisteraars van Radio Veronica kans op de allerlaatste kaarten voor de finale van de UEFA Europa League, tussen Benfica en Chelsea in de Amsterdam Arena. Niemand minder dan voormalig profvoetballer en UEFA ambassadeur Patrick Kluivert overhandigde vanmiddag de gewilde kaarten aan het team van Somertijd. De kaarten voor de finale zijn 3 dagen lang bij de middagshow van Radio Veronica te winnen.

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: ‘Wij zijn heel trots om deze bijzonder beker vandaag bij Radio Veronica voor heel even in ons bezit te mogen hebben en daarnaast ook nog eens exclusief de laatste kaarten voor de UEFA Europa League finale weg te kunnen geven. Wij blijven natuurlijk hét voetbalstation van Nederland.

Voor meer beeldmateriaal ga je naar www.radioveronica.nl.

Persbericht Radio Veronica