Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Terwijl Anouk zich voorbereidt op haar deelname tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival heeft MyRadio een speciaal station gebouwd dat helemaal in het teken staat van het Eurovision. In samenwerking met de Telegraaf presenteert MyRadio hét station voor de Songfestival fans. Een feest der herkenning.

Songfestivalliefhebbers kunnen hun hart ophalen: alle hits uit de Songfestivals van 1956 tot nu zijn op het station te horen. Van Johnny Logan’s What’s another year en de wereldberoemde ABBA-hit Waterloo tot de meezinger Ding-a-dong van de Nederlandse band Teach-In en dé Songfestival-hit van vorig jaar: Euphoria van de Zweedse zangeres Loreen. Ze passeren allemaal de revue bij het Songfestival Station van MyRadio. Ook hoor je alle 39 kandidaten die tijdens het komende Eurovision in Zweden hun land zullen vertegenwoordigen.

 
Songfestival Top 10
Natuurlijk kunnen MyRadio luisteraars ook het Songfestival Station persoonlijk maken: tracks die in de smaak vallen krijgen een duim omhoog en de liedjes die nooit gemaakt hadden mogen worden krijgen een duim naar beneden. MyRadio past het station vervolgens helemaal op smaak aan. Vrijdag 17 mei publiceert MyRadio de Songfestival Top 10, gebaseerd op alle uitgedeelde duimen. Als zaterdagavond de stemmen in Malmö geteld zijn weten we dus of Europa net zo’n goede smaak heeft als de MyRadio luisteraar.

Ga naar Myradio.nl/songfestival en kom helemaal in de stemming voor het komende Eurovisiesongfestival en laat weten wie van jou de hoogste punten krijgt!

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

Ga naar www.myradio.nl en beleef het zelf!

Persbericht MyRadio