Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

RTL Nieuws versterkt het team van RTL Weer met drie nieuwe gezichten: Laura van der Blij, William Huizinga en Amara Onwuka.

Samen met weerautoriteiten Helga van Leur en Peter Timofeeff zorgen ze vanaf 13 mei 2013 voor een uitbreiding van het aantal weerupdates tijdens het RTL Ontbijtnieuws. De extra weeruitzendingen bij het RTL Ontbijtnieuws zijn slechts het begin. De nieuwe gezichten zullen op termijn ook te zien zijn op RTL 4 én RTL Z in de ochtend en middag en naast over het weer ook over verkeer updates geven.

 

De nieuwe weergezichten

Laura, William en Amara geven overdag invulling aan de weerpresentaties in de bulletins. Alledrie staan ze te trappelen om voor RTL Weer & Verkeer aan de slag te gaan. “Na mijn master in Meteorologie, Fysische Oceanografie en Klimaat en achtergrond bij het KNMI kwam de vacature bij RTL als een geschenk uit de hemel. Met de extra uitzendingen in de ochtend en middag hopen we nog beter de kijker te kunnen gaan bedienen. Zo gaan zij voorbereid de weg op en kunnen ze hun activiteiten voor de dag beter plannen,” aldus Laura (25).

 

Ervaringsdeskundige Amara (37): “Het is een grote en mooie uitdaging om een hele nieuwe live presentatie neer te zetten bij RTL Ontbijtnieuws. RTL staat voor professionele presentaties met een persoonlijke touch. Weersverwachting is niet alleen maar een berekening maar ook een beleving, iets waar mensen graag over praten. Het RTL Weer combineert zowel beleving als relevante informatie.”

 

Ook William (36) kijkt reikhalzend uit naar deze nieuwe uitdaging: “Bij het ministerie van Defensie richtte ik me op een specifieke doelgroep. Vanuit de dialoog met Jan de Hoop presenteren we elke ochtend het weer voor alle Nederlanders die hun dag beginnen met zich af te vragen wat voor weer het wordt. In die behoefte voorzien is een hele eer.”

 

Niels de Kind, Manager RTL Weer & Verkeer: “We timmeren hard aan de weg. In 2011 namen we Buienradar over en sindsdien zijn we zowel digitaal als op tv een zwaargewicht op het gebied van weer. We zien veel nieuwe mogelijkheden en vinden het belangrijk om onze weerupdates zo persoonlijk mogelijk te maken. Met de komst van Laura, William en Amara hebben we mensen met een stevige achtergrond, die weten waar ze over praten en bovendien bevlogen zijn. Dat geeft ruimte om naast deze stap ook onze verdere toekomstplannen vorm te geven.”

  Vanaf 13 mei 2013 elke werkdag tijdens het RTL Ontbijtnieuws, 6:30 tot 9:05 uur.

Persbericht RTL