Free Music Radio nonstop stream en het weer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Classic FM heeft er weer een fantastische presentator bij: vanaf morgen is Michiel Borstlap iedere vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur op de zender te horen met zijn programma Michiel Backstage.

Hierin praat de wereldberoemde pianist met vrienden, aanstormend talent en andere mensen uit de wereld van de klassieke muziek.

Harpiste Lavinia Meijer doet de aftrap en zal als eerste gast in de Classic FM studio aanwezig zijn én live spelen. Ook gasten als modeontwerper Hans Ubbink en violiste Janine Jansen worden de komende uitzendingen door Michiel Borstlap ontvangen.

En er is meer goed nieuws: ook Michael Pilarczyk zal zich aan Classic FM verbinden. Beide heren tekenden vandaag hun contract in het bijzijn van Sky Radio Group CEO Philip Alberdingk Thijm.

Michiel Borstlap: Muziek is het mooiste wat er is. Muziek is een goede vriend, een flirt, of een eeuwige liefde. Muziek helpt, en geeft! Klassiek is er voor iedereen, maar vooral voor jou!

Michael Pilarczyk: "Tijdens het schrijven van mijn nieuwe roman luister ik altijd klassiek. Dan voelt het zoals Mozart zei: 'De muziek bestond al, ik heb het alleen opgeschreven.' Het werkt rustgevend en inspirerend, het voelt soms als de achtergrondmuziek in een droomwereld. Popmuziek is een speelfilm, klassieke muziek is een boek. Soms ben ik zo verslaafd, dat ik urenlang hetzelfde liedje achter elkaar luister."

Philip Alberdingk Thijm: “Fantastisch dat deze twee mannen zich aan Classic FM hebben verbonden. Beiden vertegenwoordigen precies wat wij als zender uit willen stralen: ze zijn jong, fris, energiek en hebben passie voor klassieke muziek. Michiel Borstlap heeft op de meest prestigieuze podia ter wereld gestaan en zijn adressenboekje staat bol van de interessante namen. Genoeg stof voor een prachtig programma. Michael Pilarczyk is een zeer goed en ervaren radiomaker en daarnaast ook een echte liefhebber van lichte klassieke muziek. Een fijne aanvulling voor Classic FM!”

Het vernieuwde Classic FM is meer dan muziek alleen. Zo is elke werkdag tussen 7.00 en 9.00 uur het actualiteitenprogramma Classic FM Update te horen en kan de luisteraar van maandag tot en met vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur genieten van programma’s als Classic FM Request, Stedentrips en de Top 20. Ook nieuw is de non-stop programmering tijdens de avonden, nachten en weekenden: niets anders dan de beste licht klassieke muziek voor iedereen.

Classic FM is te beluisteren via de kabel en via Classicfm.nl.

Persbericht Classic FM