Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het Koningslied dat John Ewbank op verzoek van het Nationaal Comité Inhuldiging componeerde kan je de afgelopen dagen bijna niet zijn ontgaan. Maar er zijn meer hits speciaal voor de komende inhuldiging gemaakt. En omdat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet lanceert MyRadio het speciale Koningslied Station.

In de aanloop naar het grote inhuldigingsfeest aanstaande dinsdag komen luisteraars van MyRadio dus alvast in de stemming met het speciale Koningslied Station. Alle meer en minder serieuze kandidaat-koningsliederen krijgen op het station dezelfde kans.
Van de Kroningswals van André Rieu tot de ode aan Máxima van de 3JS, van Paul van Vliets ballade 'Oranje de kleur van mijn hart' tot de inhaker 'Koningin van alle mensen' van RTL Boulevard United: je hoort ze allemaal op het Koningslied Station van MyRadio.

Ga naar het Koningslied station of luister via de iPhone of Android app. Personaliseer het station zoals bij alle MyRadio stations: geef de koningslied-pogingen die je minder geslaagd vindt een duim omlaag en de goeie inzendingen een duim omhoog.

Wint het officiële lied of worden wij blij van de meer feestelijke nummers? Een dag voor de inhuldiging weten we welke Konings-kneiter door de MyRadio luisteraars het beste is beoordeeld.

Landgenoten: op naar een mooi kroningsfeest en een nóg mooier koningslied!

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

Ga naar www.myradio.nl en beleef het zelf.

Persbericht My Radio