Medianieuws

1e liveshow Sterren Springen trekt ruim 1 miljoen kijkers

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Gisteravond keken er op het hoogtepunt  1.446.000 kijkers naar Sterren Springen. Gemiddeld zagen ruim 1 miljoen mensen hoe Koen Verweij, Joey Spaan (Matsoe Matsoe) en Lucia Rijker zich naar de halve finale sprongen.

 Dit was te zien in de eerste liveshow van het programma Sterren Springen dat gepresenteerd wordt door Gerard Joling en Kim Lian van der Meij. Dit leverde een marktaandeel van 16,7% op in de voor de zender belangrijke doelgroep 20-54 jaar. In de uitzending van gisteravond hebben twee sterren de jump off vooralsnog overleefd. Op hen kan nu gestemd worden. Komende zaterdag staan er weer acht andere bekende Nederlanders klaar om vanaf de springplank een sprong in het diepe te wagen.

 Gisteravond waren acht springende sterren in zwemkledij te bewonderen toen zij een voor een van de duikplank afgingen. Twee deelnemers zijn direct doorgegaan naar de halve finale, liveshow 3. Melisa Schaufeli en Regilio Tuur kregen een tweede kans in de jump off, die zij ternauwernood overleefd hebben. Op beide kandidaten kan nu gestemd worden door de kijker. De kijker beslist wie van de twee door mag en zichzelf nogmaals mag laten zien in de halve finale. Stemmen kan tot aankomende vrijdagmiddag 12.00 uur. De winnaar wordt diezelfde middag, 11 april, bekend gemaakt in de uitzending van Shownieuws om 17.30 uur.

De exclusieve video’s, die gisteravond tijdens de liveshow zijn gemaakt, zijn te vinden op www.sbs6.nl/sterrenspringen.

 Sterren Springen wordt geproduceerd door Eyeworks.

Persbericht SBS 6