Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf deze week is presentator Jan Douwe Kroeske op MyRadio te horen met zijn programma 2 Meter De Lucht In. Hij presenteert het programma binnen het pas gelanceerde station op MyRadio, 2 Meter Radio. Voor Jan Douwe is het een 'aangename terugkeer’ op de radio.

Afgelopen december hebben MyRadio en 2 Meter Sessies de handen ineen geslagen en een radiostation gelanceerd waaraan liefhebbers van goede popmuziek hun hart op kunnen halen: 2 Meter Radio. Een archief vol met legendarische unplugged sessies die voor Myradio zijn opengesteld.

Luister je vanaf deze week naar het 2 Meter Radio Station van MyRadio, dan hoor je 'Mister 2 Meter Sessies' Jan Douwe Kroeske met zijn 2 Meter De Lucht In, waar hij tussen de reguliere playlist door nieuwe 2 Meter Sessies laat horen. Je hoort de losse programma’s verspreid over de playlist van het station, maar deze zijn ook apart op elk moment van de dag via MyRadio te beluisteren.

Jan Douwe: ‘Erg mooi om naast de prachtige muziek van ruim 25 jaar 2 Meter Sessies in combinatie met de digitale radiorevolutie van MyRadio nu ook met 2 Meter De Lucht In nieuwe muziek te presenteren. Ik heb het radio-maken gemist en ik vind het heerlijk om met het programma aan de slag te gaan!’

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

Ga naar www.myradio.nl en beleef het zelf.

Persbericht My Radio