Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als Nederlandse werknemers mochten kiezen, zouden ze Ilse DeLange als leidinggevende willen. De populaire zangeres wordt door bijna dertig procent (28, 9%) van de Nederlanders gezien als droombaas. Dat blijkt uit een onderzoek dat Sky Radio hield naar aanleiding van de @ Work Top 101 die morgen wordt uitgezonden.

 

Op nummer twee staat Prinses Máxima met 26, 9%. Premier Mark Rutte is juist helemaal niet zo populair: slechts 8, 2% ziet in de man die leiding geeft aan ons land de ideale leidinggevende voor op het werk. Opvallend is ook dat maar liefst 26,5% van de respondenten aangeeft de ideale baas al te hebben.

Leuke baas of niet, de muziekmix van Sky Radio maakt een lange werkdag een stuk aangenamer. Op donderdag 18 april zendt Sky de @ Work Top 101 uit, met tussen 9.00 en 17.00 uur de beste hits om bij te werken. In de top vijf van deze lijst zijn hits te vinden van onder meer Michael Bublé, Coldplay en Bruno Mars. Just Give Me A Reason van P!nk is volgens de luisteraars de meest favoriete hit voor op het werk en staat op nummer 1 in de @ Work Top 101.

Sky Radio

Sky Radio is het nummer 1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de beste hits voor op je werk en veel variatie. Met de 'No Repeat Workday' hoor je tussen 9 en 5 nooit twee keer dezelfde plaat. Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal en Digitenne. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

Persbericht Sky Radio