Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Merlijn Kreulen uit Harderwijk is de onbetwiste kampioen albums luisteren van Kicken’s Muziek Marathon bij Radio Veronica. Hij luisterde samen met 2 andere kandidaten 55 uur non stop met een koptelefoon naar muziek.

 Na de start van afgelopen donderdagmiddag zaten alle 3 de deelnemers zaterdagavond nog in de race. Radio Veronica koos gezien de gezondheid van de diehard deelnemers na 55 uur voor een alles beslissend eindspel. Degene die wist te raden hoeveel albums er tijdens Kicken’s Muziek Marathon waren beluisterd werd de uiteindelijke winnaar. Merlijn zat het dichtst bij het juiste aantal albums en won hiermee de gehele privé cd-collectie van DJ Patrick Kicken.

 

Aanstaande maandag vanaf 12.00 uur zendt Radio Veronica twee weken lang de Album Top 1000 Allertijden uit. Om alvast in de stemming te komen voor deze hitlijst daagde Radio Veronica DJ Patrick Kicken zijn luisteraars uit voor een wedstrijd non stop albums luisteren. De uitdaging startte op donderdag 11 april om 12.00 uur. Dag en nacht luisterden DJ Patrick Kicken en drie deelnemers naar de albums die werden gekozen door onze luisteraars.

 

Kicken zelf gooide de handdoek in de ring na zestien uur en 33 minuten. “Ik trok het niet meer. Ik heb zelfs geprobeerd de kandidaten om te kopen met geld, maar ze zijn veel te enthousiast. Die drie gaan nog wel een tijdje door,” verzuchtte Kicken direct na zijn overgave. “Mijn cd collectie weggeven doe ik met pijn in mijn hart, maar dit zijn zulke doorzetters, zij verdienen deze prijs!”

 

De drie luisteraars die uiteindelijk 55 uur naar de albums luisterden zijn Merlijn Kreulen (24 jaar) uit Harderwijk, Bas Huijser (33 jaar) uit Den Haag en Charlotte Kooiman (23 jaar) uit Haarzuilens.

 

Merlijn: “Ik sta helemaal te shaken, echt geweldig! De prijs is fantastisch, maar het was ook erg bijzonder om de afgelopen 3 dagen bij Radio Veronica door te brengen. 55 unieke uren: ik zou het zo weer over doen!”

De Album Top 1000 Allertijden, vanaf maandag 15 april 12.00 uur twee weken lang non stop bij Radio Veronica. 

Persbericht Radio Veronica