Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Holland’s Next Topmodel’ komt dit najaar na een korte adempauze terug als nooit tevoren.

Het programma krijgt niet alleen een nieuwe presentatrice, maar ondergaat op alle onderdelen een grote metamorfose. Onder leiding van topmodel Anouk Smulders gaan de meisjes in dit nieuwe seizoen echt het leven leiden van beginnende modellen. Voor hen is de modellenwereld meestal niet vol glitter & glamour, maar betekent het vooral keihard werken met soms kleine successen oogsten en nog veel vaker teleurstellingen te boven komen.

Een compleet nieuwe jury zal de prestaties van de meisjes beoordelen. Onder hen bevindt zich ook presentatrice Anouk Smulders. Zij is topmodel en stond zelf onder andere op de cover van het Franse modeblad Elle, had een wereldwijd cosmeticacontract bij Christian Dior en liep shows van modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent en Giorgio Armani. RTL 5 en producent Endemol zijn dan ook heel blij met deze opvolger van Daphne Deckers, die het stokje vanwege grote drukte moest overdragen. De overige juryleden worden later bekend gemaakt.

 Voor Tamara, de winnares van afgelopen seizoen, is haar droom op een grote carrière in de modellenwereld dankzij ‘Holland’s Next Topmodel’ inmiddels uitgekomen. Zij staat nu op de internationale hotlist van models.com, loopt grote shows op de fashionweeks van New York en Parijs, siert de internationale edities van de Elle, Harpers Bazar en Vogue en zit samen met onder anderen Doutzen Kroes en Adriana Lima in een internationale campagne voor Miu Miu. Ook eerdere deelnemers uit ‘Holland’s Nex Topmodel’ zijn enorm succesvol in binnen- en buitenland.

 De inschrijving voor het nieuwe seizoen is nu geopend, dus meisjes die ook dromen van een internationale modellencarrière kunnen zich direct aanmelden voor ‘Holland’s Next Topmodel 2013’ via hollandsnexttopmodel.nl.

Persbericht RTL 5