Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Veronica TV, ALDA Events en EA-Events hebben de handen ineen geslagen en presenteren op Koninginnedag een nieuw fenomeen op het terrein van de Amsterdam Rai; Kingsland Festival. Een groots Koninginnedagfestival in de Nederlandse hoofdstad met onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn, The Flexican en Quintino.

 
Na het verdwijnen van de grote festiviteiten in het centrum van Amsterdam tijdens Koninginnedag, is het nu tijd om onze hoofdstad kennis te laten maken met een nieuw fenomeen. Op dinsdag 30 april ziet een nieuw groot Koninginnedagfestival het levenslicht, dat met het oog op de troonswisseling de naam Kingsland Festival heeft gekregen.

 

In & outdoor festival
Kingsland Festival is een in & outdoor festival op het terrein van de Amsterdam Rai, waarbij feest en saamhorigheid de boventoon voeren. De top van Nederlandse dj’s brengen een mix van de populairste genres in de dancemuziek; van eclectische spektakels, verleidelijke house tot aan beestachtige techno. Alles is aanwezig voor een ultiem feest! Met een outdoor senstatie op het grote voorterrein van de Amsterdam Rai en indoor mogelijkheden, rekening houdend met de Hollandse weerscenario’s.

 

Vier stages
Vier stages bereiken tijdens dit grootse festival tezamen een muzikaal hoogtepunt. Niemand minder dan Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn en Quintino bezetten de mainstage van het festival. The Flexican en Sef zijn na de beroemde Miami Music Week weer terug in Nederland, om het publiek bij de Yours Truly-stage te trakteren op een eclectisch paradijs. Meer geweld in dit genre is te vinden bij de stage van SFFRMKRS. Onder het motto ‘Iedereen is een sffeermaker’ zijn het bekende namen als Phalereau, Kleine Viezerik en Geza Weisz die hier zorgen voor een onophoudelijk feest. Ten slotte ontkomt een breed dancefestival niet meer aan de invloed van techno. Het onnavolgbaar snel groeiende I am Techno startte in 2011 en heeft Nederland al meer dan veroverd. Onder andere dj’s als Alan Fitzpatrick en Joel Mull geven een unieke set weg en maken deze stage het domein voor iedereen met een passie voor techno.

 

Mystery Mainact

De aanvoerdersband op de mainstage is voor een special mainact van internationale klasse! Meer informatie over de definitieve line-up volgt snel. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

 

Kingsland Festival is een initiatief van EA-events en ALDA Events in samenwerking met Veronica TV.

 

Bezoek www.veronicatv.nl/kingsland voor meer informatie

 

 Persbericht Veronica TV