Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De winnaressen van Sky Radio’s Powervrouwen Awards zijn vandaag bekend gemaakt: schrijfster Saskia Noort, zakenvrouw Rossana Kluivert-Lima, Showbizzvrouw Carice van Houten, Zangeres Miss Montreal en Sportvrouw Ranomi Kromowidjojo. Vijf vrouwen die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gepresteerd en op een positieve manier van zich hebben laten horen. Vrouwen om trots op te zijn! Sky Radio eert hen in het kader van Internationale Vrouwendag met een Powervrouwen Award.

De luisteraars van Sky Radio hebben de afgelopen weken bepaald wie volgens hen een Powervrouwen Award verdient. Met als resultaat vijf winnaressen die met een flinke dosis talent, lef en doorzettingsvermogen de top hebben bereikt in hun vakgebied.

 

Carice van Houten: “Heel leuk dat mensen op mij hebben gestemd! Internationale Vrouwendag is helaas echt nodig, want er is nog steeds te weinig oestrogeen in de maatschappij. Vrouwen krijgen gemiddeld minder betaald en moeten het werk vaak combineren met kinderen. Ik zou tegen alle vrouwen willen zeggen: blijf eigenwijs en laat je niet van de wijs brengen. De Powervrouwen Award zie ik als een mooie aanmoediging van het publiek om door te gaan met wat ik het liefste doe: muziek maken. Bedankt!”

 

Rossana Kluivert-Lima: “Mijn man staat nu thuis de afwas te doen en ik ben hier om een Powervrouwen Award in ontvangst te nemen. Volgens mij nemen we het dus al aardig over! Maar ik geloof ook dat er nog heel veel werk te doen is. Deze award is daarom fantastisch, voor mijzelf, maar het is ook een moment om stil te staan bij vrouwen overal ter wereld die niet zoveel rechten hebben als wij hier in Nederland.”

 

Miss Montreal: “Ik was op school vrij rebels. Ik, maar ook veel anderen vroegen zich af of het wel goed zou komen met mij. Ik vind het des te leuker om te laten zien waar ik nu sta, dat het me toch gelukt is en dat ik mijn zaakjes voor elkaar heb. Heel blij dus met mijn Powervrouwen Award!”

Persbericht Sky Radio