Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

MyRadio en Joop van den Ende Theaterproducties hebben de afgelopen maanden de mooiste muziek uit de musical en filmwereld bijeengebracht. Het resultaat is een uniek Musical- en Filmstation waarop de grootste hits uit dit genre te beluisteren zijn die je nergens anders hoort.

 

Voor de echte musicalliefhebber is er een primeur op dit nieuwe MyRadio-station. Op 3 maart gaat de musical Sister Act in première. Om alvast in de stemming te komen zijn de liedjes uit de Broadway musical Sister Act nu al te beluisteren via MyRadio.nl. Ook vertellen de castleden over de nummers.

Het Musical- en Filmstation van MyRadio en Joop van den Ende Theaterproducties is te vinden door op Myradio.nl links onderaan de player op de stations-knop te klikken en te kiezen voor Musical & Film.

 

MyRadio

 

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

Ga naar www.myradio.nl en beleef het zelf!

Persbericht My Radio